Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (5.84 secunde)
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
1.000 de euro pentru fiecare zi petrecuta in inchisoare. Gelu Voican Voiculescu cere daune in valoare totala de 748.000 de euro pentru suferintele din perioada comunista.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Cei doi erau administratori la doua firme si, in baza unor angajari fictive, au obtinut ilegal subventii.
Guvernul a decis ca, din 2010, sa majoreze impozitele si taxele locale cu aproximativ 20%, valoarea de impozitare pentru cladirile facute din materiale rezistente si racordate la utilitati urmand sa fie majorata astfel, incepand cu anul viitor, de la 669 de lei pe metrul patrat la 806 lei.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Nicolae Mischie a fost prezent de ziua sa in fata instantei de judecata, la un nou termen al procesului in care este acuzat de trafic de influenta. Fostul politician a venit la tribunal la prima ora, desi procesul sau a inceput cu o mica intarziere.
Amenintata cu retrocedarea de mai multi mostenitori, Primaria Craiova a castigat definitiv una dintre bataliile in instanta, care o poate ajuta sa ramana proprietara celor 14 hectare de verdeata ale parcului.Povestea cererii de retrocedare a Hanului Doctorului este incalcita si plina de rasturnari de situatie.
Omul de afaceri Sever Muresan s-a intors in Romania, sambata, fiind asteptat pe Aeroportul Otopeni de sotia sa, cativa prieteni si fostul vicepresedinte al Partidului Conservator, generalul in rezerva Mircea Chelaru.
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. ... "Eu cred ca va vota in persoana la urmatoarea Adunare Generala.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D.
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
google-analytics.com